Pasar al contenido principal
Capítulos de libro
-
(2023) Fruit and Vegetables (pags 397 - 411)
- Encyclopedia of Human Nutrition, Vol. 2. - ISBN: 9780128218488
- Ruiz-López, Mª Dolores / García-Villanova-Ruíz, Belén
(2022) Chapter 17: Influence of Membrane Separation Processes on Food Bioactives (pags 511 - 546) - Retention of Bioactives in Food Processing - ISBN: 9783030968847
- Razola-Díaz, María Del Carmen / Ochando-Pulido, Javier Miguel / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / García-Villanova-Ruíz, Belén / Verardo-, Vito
(2022) Chapter Eight - Application of Pulsed Electric Field Processing in the Food Industry (pags 257 - 298) - Non-Thermal Food Processing Operations Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry - ISBN: 978-012818717-3
- Razola-Díaz, María Del Carmen / Tylwicz, Urszula / Rocculi, Pietro / Verardo-, Vito
(2022) Occurrence of Nano/Microplastics from Wild and Farmed Edible Species. Potential Effects of Exposure on Human Health (pags 273 - 311) - Advances in Food and Nutrition Research - ISBN: 78-0-323-99082-0
- Rodriguez-Perez, Celia / Saenz De Rodrigañez-Garcia, Miguel Angel / Pula, Héctor J.
(2021) Bioactive Compounds from Moringa Oleifera As Promising Protectors of in Vivo Inflammation and Oxidative Stress Processes (pags 379 - 399) - Current Advances for Development of Functional Food Modulating Inflammation and Oxidative Stress - ISBN: 978-0-12-823482-2
- González-romero, Jaime / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Rodriguez-Perez, Celia
(2021) Chapter 12: Chlorella As a Valuable Ingredient for Functional Foods (pags 295 - 324) - Super and Nutraceutical Foods - ISBN: 9781536192810
- Martín , Beatriz / Razola-Díaz, María Del Carmen / Russo, Giovanni Luca / Giambanelli, Elisa / Langellotti, Antonio Luca / Gómez-Caravaca, Ana María / Verardo-, Vito
(2021) Estudio del Efecto del Cacao en la Plasticidad Cerebral y la Función Cognitiva (pags 109 - 119) - Intervención en Contextos Clínicos y de la Salud: un Enfoque Práctico desde la Investigación - ISBN: 978-84-1122-010-1
- Melgar-locatelli, Sonia / Castilla-Ortega, Estela / Rodriguez-Perez, Celia
(2020) Buenas Prácticas en la Producción, Almacenamiento y Manejo para Evitar la Contaminación de Cereales (pags 215 - 234) - Papel de los Cereales de Grano Entero en la Salud - ISBN: 978-84-09-19440-7
- Ruiz-López, Mª Dolores / García-Villanova-Ruíz, Belén
(2020) Compuestos Bioactivos de los Granos de Cereales (pags 41 - 66) - Papel de los Cereales de Grano Entero en la Salud - ISBN: 978-84-09-19440-7
- García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Verardo-, Vito
(2020) Recent Advances in Extraction Technologies of Phytochemicalsapplied for the Revaluation of Agri-Food By-Products (pags 209 - 240) - Functional and Preservative Properties of Phytochemicals - ISBN: 978-0-12-818593-3
- Pimentel-Moral, Sandra / Cádiz-gurrea, María De La Luz / Rodriguez-Perez, Celia / Segura-Carretero, Antonio
(2020) Los Videojuegos Como Herramienta Didáctica. un Acercamiento Multidisciplinar (pags 251 - 273) - Investigación Aplicada en Ciencias de la Educación - ISBN: 978-84-18348-52-5
- Contreras-García, Javier / Bru-Serrano, Manuel / Rodriguez-Perez, Celia / Rocío Álvarez-Arroyo
(2020) Medicinal Properties of Herbs and Spices: Past, Present, and Future (pags 207 - 249) - Herbs, Spices and Medicinal Plants: Processing, Health, Benefits and Safety - ISBN: 9781119036685
- Rodriguez-Perez, Celia / Aznar-roca, Ramón
(2019) Analytical Approaches in Coffee Quality Control (pags 285 - 336) - The Science of Beverages - ISBN: 978-0-12-815864-7
- Díaz-de-Cerio, Elixabet / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / García-Estepa, Rosa Maria / García-Villanova-Ruíz, Belén / Verardo-, Vito
(2019) New Trends and Perspectives in Functional Dairy-Based Beverages (pags 95 - 138) - Milk-Based Beverages - ISBN: 978-0-12-815504-2
- Rodriguez-Perez, Celia / Pimentel-Moral, Sandra / Ochando-Pulido, Javier Miguel
(2018) Olea Europaea As Potential Source of Bioactive Compounds for Diseases Prevention (pags 389 - 411) - Studies in Natural Products Chemistry - ISBN: 978-0-444-64057-4
- Talhaoui, Nassima / Trabelsi, Najla / Taamalli, Amani / Gómez-Caravaca, Ana María / Verardo-, Vito / Fernandez-Gutierrez, Alberto / Arraez-Roman, David
(2018) Oligosaccharides from Colostrum and Dairy By-Products: Determination, Enrichment and Healthy Effects (pags 157 - 178) - Studies in Natural Products Chemistry - ISBN: 978-0-444-64057-4
- Verardo-, Vito / Crisá, Alessandra / Ochando-Pulido, Javier Miguel / Martinez-Ferez, Antonio
(2017) Información Alimentaria al Consumidor: Etiquetado, Presentación y Publicidad de los Productos Alimenticios (pags 735 - 748) - Tratado de Nutrición 3ª Ed. Tomo Iii, Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos.
- Troncoso-Gonzalez, Ana Mª / Ruiz-López, Mª Dolores
(2017) Cereales y Productos Derivados (pags 111 - 154) - Tratado de Nutrición 3ª Ediciön
- García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2017) Azúcares, Miel y Productos de Confitería (pags 253 - 277) - Tratado de Nutrición
- Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Plaza-Diaz, Julio
(2017) Composition and Analysis of Functional Components of Olive Leaves (pags 383 - 399) - Olives and Olive Oil As Functional Foods: Bioactivity, Chemistry and Processing
- Rodriguez-Perez, Celia / Quirantes-Piné, Rosa María / Lozano-Sánchez, Jesús / Menéndez, Javier / Segura-Carretero, Antonio
(2016) Acrylamide in Battered Products (pags 253 - 274) - Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects
- Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2016) Nanoencapsulation Strategies Applied to Maximize Target Delivery of Intact Polyphenols (pags 559 - 595) - Encapsulations
- Pimentel-Moral, Sandra / Verardo-, Vito / Robert, Paz / Segura-Carretero, Antonio / Martinez-Ferez, Antonio
(2016) Food Use for Social Innovation by Optimizing Food Waste Recovery Strategies (pags 211 - 231) - Innovation Strategies in the Food Industry. Tools for Implementation
- Galanakis, C.m. / Cvejic, J / Verardo-, Vito / Segura-Carretero, Antonio
(2016) Properties and Applications of Polysaccharides Green Polymer Composites for Anti-Bacterial and Anti-Fogging Coatings in Food (pags 31 - 49) - Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications
- Verardo-, Vito / Ochando-Pulido, Javier Miguel / Pimentel-Moral, Sandra / Segura-Carretero, Antonio / Garrido-Frenich, Antonia / Fernandez-Gutierrez, Alberto / Martinez-Ferez, Antonio
(2016) Applications of Films and Coatings in Intermediate Moisture and Thermally Processed Food (pags 437 - 445) - Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications
- Valdez-fragoso, Aurora / Verardo-, Vito / Mujica-paz, Hugo
(2015) Emerging Green Technologies for the Extraction of Phenolic Compounds from Medicinal Plants (pags 81 - 104) - Recent Progress in Medicinal Plants
- Rodriguez-Perez, Celia / Jiménez-Sánchez, Cecilia / Lozano-Sánchez, Jesús / Quirantes-Piné, Rosa María / Segura-Carretero, Antonio
(2014) Diseño de Material Didáctico Multimedia para la Enseñanza de la Nutrición y la Dietética . Segunda Parte (Pid 08-136) (pags 27 - 35) - Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada
- Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Navarro-Alarcón, Miguel / Olalla-Herrera, Manuel / Casado, Gracia Maria / González-Antón, Carolina Teresa
(2014) Chapter 3: Phenolic Compounds and Saponins in Plants Grown under Different Irrigation Regimes (pags 37 - 52) - Polyphenols in Plants - ISBN: 978-0-12-397934-6
- Gómez-Caravaca, Ana María / Verardo-, Vito / Segura-Carretero, Antonio / Fernandez-Gutierrez, Alberto / Caboni, Maria Fiorenza
(2014) From Wastes to Added Value By-Products: An Overview on Chemical Composition and Healthy Properties of Bioactive Compounds of Olive Oil Chain By-Products (pags 301 - 334) - Virgin Olive Oil, Production, Composition, Uses and Benefits for Man
- Gómez-Caravaca, Ana María / Verardo-, Vito / Bendini, Alessandra / Gallina-toschi, Tullia
(2014) Polyphenols from the Mediterranean Diet: Structure, Analysis and Health Evidence (pags 141 - 209) - Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits - ISBN: 978-1-63117-755-2
- Contreras-Gamez, Maria Del Mar / Rodriguez-Perez, Celia / Garcia-Salas, Patricia / Segura-Carretero, Antonio
(2013) Herramientas de Investigación en Nutrición Disponibles en España: Básica, Comunitaria y Clínica (pags 509 - 518) - Libro Blanco de la Nutrición en España - ISBN: 978-84-938865-2-3
- Ruiz-López, Mª Dolores / Gil-Hernandez, Angel
(2013) Plan de Información, Apoyo y Orientación de los Grados de la Facultad de Farmacia: Tutorgrados. (Pid: 11-10) (pags 1125 - 1136) - Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada - ISBN: 978-84-338-5576-3
- Muñoz-Alferez, Mª Jose / Lopez-Aliaga, Mª Inmaculada / Diaz-Castro, Javier / Nestares-Pleguezuelo, Teresa / López-Frias, Magdalena / Navarro-Alarcón, Miguel / Ruiz-López, Mª Dolores / Adroher-Auroux, F. Javier / Benítez-Rodríguez, Rocio / Navarrete-Casas, Ricardo Carlos
(2013) Phospholipids in Cereals, Nuts and Some Selected Oilseeds (pags 139 - 201) - Recent Res. Devel. Lipids
- Pasini, Federica / Riciputi, Ylenia / Verardo-, Vito / Caboni, Maria Fiorenza
(2013) Effect of Ss-Irradiation on Proanthocyanidins in American Cranberry (Vaccinium Macrocarpon). - Proceedings of 6Th International Symposium on High Pressure Processes Technology - ISBN: 978-86-905111-2-9
- Rodriguez-Perez, Celia / Uberos-Fernández, José / Švarc-gaji¿, Jaroslava / Segura-Carretero, Antonio / Fernandez-Gutierrez, Alberto
(2012) Probioticos y Nutricion. Obesidad (pags 27 - 47) - Probióticos y Salud - ISBN: 978-84-9969-051-3
- Ruiz-López, Mª Dolores / Ruiz-Bravo-Lopez, Alfonso
(2012) Planificación del Estudio de Viabilidad en Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. Coordinación de Actividades Multidisciplinares Académicamente Dirigidas (pags 321 - 320) - Innovación Docente y Buenas Practicas en la Universidad de Granada - ISBN: 978-84-338-5400-1
- Vicaria-Rivillas, Jose Maria / Villalón-Mir, Marina / Samaniego-Sanchez, Cristina / Quesada-Granados, José Javier / Olalla-Herrera, Manuel / Navarro-Alarcón, Miguel / Martinez-Ferez, Antonio / Lorenzo-tovar, Maria Luisa / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Guadix-Escobar, Antonio Maria / Giménez-Martínez, Rafael / García-Román, Miguel / García-Estepa, Rosa Maria / Cabrera-Vique, Carmen / Blanca-Herrera, Rosa María / Bailon-Moreno, Rafael
(2012) A New Teching Method for Bioactive Compounds Characterization Through Blended Learning - Inted 2012. 6Th International Technology, Education and Development Conference - ISBN: 978-84-615-5563-1
- Rodriguez-Perez, Celia / Jiménez-Sánchez, Cecilia / Morales-Soto, Aranzazu / Garcia-Salas, Patricia / Roldán-Segura, Cristina María / Valverde-Garcia, Francisco Javier / Segura-Carretero, Antonio
(2011) Nutrición en el Siglo XVI. la Cocina del Rey Felipe - El Escorial. Historia, Arte, Ciencia y Matemáticas - ISBN: 978-84-369-5019-9
- Ruiz-López, Mª Dolores
(2011) Nutrición en Centros de Fitness - Nuevas Orientaciones en Servicios Deportivos de Centros de Fitness - ISBN: 9788499932194
- Sánchez-Oliver, Antonio Jesús / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2010) Grasas y Aceites (pags 1 - 30) - Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos. - ISBN: 978¿84¿9835¿347¿1
- López-García De La Serrana, Herminia / Ruiz-López, Mª Dolores / Cabrera-Vique, Carmen
(2010) Frutas y Productos Derivados (pags 1 - 30) - Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos. - ISBN: 978¿84¿9835¿347¿1
- Ruiz-López, Mª Dolores / García-Villanova-Ruíz, Belén / Abellan-,Pedro
(2010) Huevo y Ovoproductos (pags 1 - 22) - Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos. - ISBN: 978¿84¿9835¿347¿1
- Ruiz-López, Mª Dolores
(2010) Azúcares, Miel y Productos de Confitería (pags 221 - 247) - Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos. - ISBN: 978¿84¿9835¿347¿1
- Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2010) Cereales y Productos Derivados (pags 97 - 138) - Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos. - ISBN: 978¿84¿9835¿347¿1
- García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2010) Nutrición y Envejecimiento (pags 1 - 25) - Tratado de Nutrición. Tomo III. Nutrición Humana en el Estado de Salud.
- Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes
(2009) Legislación (pags 19 - 34) - Alimentos Funcionales y Salud en la Etapa Infantil y Juvenil - ISBN: 978-84-9835-255-9
- Ruiz-López, Mª Dolores / Samaniego-Sanchez, Cristina
(2009) Estudios Realizados en la Universidad de Granada sobre los Aspectos Saludables del Té Verde. Anexos (pags 155 - 167) - El Gran Libro del Te Verde - ISBN: 978-84-9867-406-4
- Giménez-Martínez, Rafael / Cabrera-Vique, Carmen / Artacho-Martín-Lagos, Reyes
(2005) Nutrición y Envejecimiento (pags 433 - 466) - Tratado de Nutrición - ISBN: 84-88336-40-3
- Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes
(2005) Huevos y Ovoproductos (pags 147 - 176) - Tratado de Nutrición - ISBN: 84-88336-40-3
- Ruiz-López, Mª Dolores / Moreno-Torres-Herrera, Rosario
(2005) Cereales y Productos Derivados (pags 177 - 227) - Tratado de Nutrición. Vol. II: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos - ISBN: 84-88336-42-X
- García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2005) Azucares y Miel (pags 325 - 359) - Tratado de Nutrición. Vol. II: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos - ISBN: 84-88336-42-X
- Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2004) Nutrición en la Mujer Mayor (pags 69 - 94) - Nutrición y Mujer - ISBN: 84-96297-06-3
- Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes
(2004) Analisis Sensorial del Espárrago Verde Fresco (pags 61 - 90) - Análisis Sensorial de Productos Alimentarios. - ISBN: 84-491-0616-8
- Serrano-,M. / Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes
(2003) Influencia de la Actividad Física en el Estado Nutricional y Salud Percibida en Población Mayor Institucionalizada. (pags XX - XX) - Deporte y Calidad de Vida
- Moreno-Torres-Herrera, Rosario / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / López-Martínez, Mª Carmen
(2003) Gin (B) Composition and Analysis (pags 2894 - 2898) - Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition - ISBN: 0-1-2-227055X
- Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2000) El Espárrago Triguero y la Dieta Mediterránea (pags 41 - 55) - El Arte Culinario del Esparrogo de Huétor -Tájar
- Ruiz-López, Mª Dolores / López-Martínez, Mª Carmen