Libros

  • (2023) Encyclopedia of Human Nutrition, Vol. 2.
    • Academic Press
  • (2022) Retention of Bioactives in Food Processing
    • Springer Nature
  • (2022) Non-Thermal Food Processing Operations Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
    • Elsevier
  • (2022) Advances in Food and Nutrition Research
    • Elsevier
  • (2021) Cancer Oxidative Stress and Dietary Antioxidants
    • Academic Press
    • Molina-Montes, Maria Esther / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
  • (2021) Current Advances for Development of Functional Food Modulating Inflammation and Oxidative Stress
    • Elsevier
  • (2021) Super and Nutraceutical Foods
    • Nova Science Publishers
  • (2021) Intervención en Contextos Clínicos y de la Salud: un Enfoque Práctico desde la Investigación (278 pags)
    • Dykinson
    • Molero-Jurado, María Del Mar / Barragán, Ana Belén / Martos, África / Simón, María Del Mar
  • (2020) Papel de los Cereales de Grano Entero en la Salud
    • Finut
  • (2020) Functional and Preservative Properties of Phytochemicals
    • ELSEVIER
  • (2020) Investigación Aplicada en Ciencias de la Educación (284 pags)
    • Ediciones Octaedro
    • Romero Rodríguez, José María / Gómez , Gerardo / Rodríguez-jiménez, Carmen / Ramos, Magdalena
  • (2020) Herbs, Spices and Medicinal Plants: Processing, Health, Benefits and Safety
    • JOHN WILEY & SONS
  • (2019) Guía Fotográfica de Porciones de Alimentos Consumidos en España (230 pags)
    • Fundación Iberoamericana de Nutrición
    • Ruiz-López, Mª Dolores / Gil-Hernandez, Angel / Martínez De Victoria-Muñoz, Emilio / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / García-Estepa, Rosa Maria / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Verardo-, Vito / Hernández-Ruiz , Ángela / Soto-Méndez, María José
  • (2019) The Science of Beverages
    • Elsevier
  • (2019) Milk-Based Beverages
    • ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE
  • (2018) Studies in Natural Products Chemistry
    • Elsevier
  • (2017) Tratado de Nutrición 3ª Ed. Tomo Iii, Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos.
    • Médica Panamericana
  • (2017) Tratado de Nutrición 3ª Ediciön
    • Médica Panamericana
  • (2017) Tratado de Nutrición
    • Médica Panamericana
  • (2017) Olives and Olive Oil As Functional Foods: Bioactivity, Chemistry and Processing
    • Wiley
  • (2016) Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects
    • Academic Press (Elsevier)
  • (2016) Encapsulations
    • Elsevier
  • (2016) Innovation Strategies in the Food Industry. Tools for Implementation
    • Elsevier
  • (2016) Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications
    • Crc Press
  • (2016) Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications
    • Crc Press
  • (2015) Recent Progress in Medicinal Plants
    • Series RPMP
  • (2014) Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada
    • Editorial Universidad de Granada
  • (2014) Polyphenols in Plants
    • Elsevier
  • (2014) Virgin Olive Oil, Production, Composition, Uses and Benefits for Man
    • Nova Sciences
  • (2014) Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits
    • Nova Sciences
  • (2013) Libro Blanco de la Nutrición en España
    • Fundación Española de la Nutrición
  • (2013) Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada
    • Universidad de Granada
  • (2013) Recent Res. Devel. Lipids
    • Transworld Research Network
  • (2013) Proceedings of 6Th International Symposium on High Pressure Processes Technology
  • (2012) Probióticos y Salud
    • Díaz De Santos
  • (2012) Innovación Docente y Buenas Practicas en la Universidad de Granada
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA
  • (2012) Inted 2012. 6Th International Technology, Education and Development Conference
  • (2011) El Escorial. Historia, Arte, Ciencia y Matemáticas
  • (2011) Nuevas Orientaciones en Servicios Deportivos de Centros de Fitness
    • Wanceulen
  • (2010) Guía para Estudios Dietéticos. Manual Fotográfico de Alimentos
    • EDITORIAL DE LA UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Navarro-Alarcón, Miguel / Olalla-Herrera, Manuel / Casado-Fernández,Gracia / González-Antón,Carolina / Pérez-García,Isabel
  • (2010) Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos.
    • Médica Panamericana
  • (2010) Tratado de Nutrición. Tomo III. Nutrición Humana en el Estado de Salud.
    • Médica Panamericana
  • (2009) Alimentos Funcionales y Salud en la Etapa Infantil y Juvenil
    • Médica Panamericana
  • (2009) El Gran Libro del Te Verde
    • INTEGRAL
  • (2008) Investigación Mecano-Cuántica de la Deshidratación y Deshidroxilación de Filosilicatos Dioctaédricos 2:1.
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Molina-Montes, Maria Esther
  • (2007) Evaluación de la Titulacion: Nutricion Humana y Dietetica
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
    • Recalde-Manrique, Luis / Miró-Jodral, Manuel / Gonzalez-Perez, Josefa Maria / Suarez-Ortega, Maria Dolores / Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / Navarro-Alarcón, Miguel / Moreno-Abril, Obdulia / Ocaña-Peinado, Francisco Manuel / Quesada-Granados, José Javier
  • (2005) Tratado de Nutrición
    • ACCIÓN MÉDICA
    • Gil-Hernandez, Angel
  • (2005) Tratado de Nutrición. Vol. II: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos
    • ACCIÓN MÉDICA
  • (2004) Evaluación de las Titulaciones: Licenciado en Farmacia,. Diplomado en Análisis Clínicos y Licenciado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
    • Navarro-Alarcón, Miguel / Ruiz-López, Mª Dolores / Sanchez-Pozo-,A.
  • (2004) Nutrición y Mujer
    • UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ
    • Martín-Bermudo, Francisco / Roche-, Enrique / Fuentes-Marhuenda, E.
  • (2004) Análisis Sensorial de Productos Alimentarios.
    • MINISTERIO DE AGRICULTURA PESACA Y ALIMENTACIÓN
  • (2003) Deporte y Calidad de Vida
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA
  • (2003) Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition
    • Academic Press (Elsevier)
  • (2000) El Arte Culinario del Esparrogo de Huétor -Tájar
    • CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACIÓN ESPECIFICA ESPARRAGO DE HUÉTOR-TAJAR.
  • (1986) Estudio por Cromatografía de Gases de Nitrosaminas en Conservas de Carne y Cervezas. Propuesta de un Nuevo Método Espectrofluorimétrico para la Determinación de N-Nitroso Compuestos en Alimentos
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
    • Ruiz-López, Mª Dolores