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Libros
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(2023) Encyclopedia of Human Nutrition, Vol. 2.
(2022) Retention of Bioactives in Food Processing
(2022) Non-Thermal Food Processing Operations Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
(2022) Advances in Food and Nutrition Research
(2021) Cancer Oxidative Stress and Dietary Antioxidants - Academic Press
- Molina-Montes, Maria Esther / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús
(2021) Current Advances for Development of Functional Food Modulating Inflammation and Oxidative Stress
(2021) Super and Nutraceutical Foods
(2021) Intervención en Contextos Clínicos y de la Salud: un Enfoque Práctico desde la Investigación (278 pags) - Dykinson
- Molero-Jurado, María Del Mar / Barragán, Ana Belén / Martos, África / Simón, María Del Mar
(2020) Papel de los Cereales de Grano Entero en la Salud
(2020) Functional and Preservative Properties of Phytochemicals
(2020) Investigación Aplicada en Ciencias de la Educación (284 pags) - Ediciones Octaedro
- Romero Rodríguez, José María / Gómez , Gerardo / Rodríguez-jiménez, Carmen / Ramos, Magdalena
(2020) Herbs, Spices and Medicinal Plants: Processing, Health, Benefits and Safety
(2019) Guía Fotográfica de Porciones de Alimentos Consumidos en España (230 pags) - Fundación Iberoamericana de Nutrición
- Ruiz-López, Mª Dolores / Gil-Hernandez, Angel / Martínez De Victoria-Muñoz, Emilio / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / García-Estepa, Rosa Maria / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Verardo-, Vito / Hernández-Ruiz , Ángela / Soto-Méndez, María José
(2019) The Science of Beverages
(2019) Milk-Based Beverages - ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE
(2018) Studies in Natural Products Chemistry
(2017) Tratado de Nutrición 3ª Ed. Tomo Iii, Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos.
(2017) Tratado de Nutrición 3ª Ediciön
(2017) Tratado de Nutrición
(2017) Olives and Olive Oil As Functional Foods: Bioactivity, Chemistry and Processing
(2016) Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects - Academic Press (Elsevier)
(2016) Encapsulations
(2016) Innovation Strategies in the Food Industry. Tools for Implementation
(2016) Green Polymer Composites Technology: Properties and Applications
(2016) Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications
(2015) Recent Progress in Medicinal Plants
(2014) Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada - Editorial Universidad de Granada
(2014) Polyphenols in Plants
(2014) Virgin Olive Oil, Production, Composition, Uses and Benefits for Man
(2014) Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits
(2013) Libro Blanco de la Nutrición en España - Fundación Española de la Nutrición
(2013) Innovación Docente y Buenas Prácticas en la Universidad de Granada
(2013) Recent Res. Devel. Lipids - Transworld Research Network
(2013) Proceedings of 6Th International Symposium on High Pressure Processes Technology
(2012) Probióticos y Salud
(2012) Innovación Docente y Buenas Practicas en la Universidad de Granada
(2012) Inted 2012. 6Th International Technology, Education and Development Conference
(2011) El Escorial. Historia, Arte, Ciencia y Matemáticas
(2011) Nuevas Orientaciones en Servicios Deportivos de Centros de Fitness
(2010) Guía para Estudios Dietéticos. Manual Fotográfico de Alimentos - EDITORIAL DE LA UNIVERSIDAD DE GRANADA
- Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / García-Villanova-Ruíz, Belén / Guerra-Hernández, Eduardo Jesús / Navarro-Alarcón, Miguel / Olalla-Herrera, Manuel / Casado-Fernández,Gracia / González-Antón,Carolina / Pérez-García,Isabel
(2010) Tratado de Nutrición, 2ª Ed. Tomo II. Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos.
(2010) Tratado de Nutrición. Tomo III. Nutrición Humana en el Estado de Salud.
(2009) Alimentos Funcionales y Salud en la Etapa Infantil y Juvenil
(2009) El Gran Libro del Te Verde
(2008) Investigación Mecano-Cuántica de la Deshidratación y Deshidroxilación de Filosilicatos Dioctaédricos 2:1. - UNIVERSIDAD DE GRANADA
- Molina-Montes, Maria Esther
(2007) Evaluación de la Titulacion: Nutricion Humana y Dietetica - UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
- Recalde-Manrique, Luis / Miró-Jodral, Manuel / Gonzalez-Perez, Josefa Maria / Suarez-Ortega, Maria Dolores / Ruiz-López, Mª Dolores / Artacho-Martín-Lagos, Reyes / Navarro-Alarcón, Miguel / Moreno-Abril, Obdulia / Ocaña-Peinado, Francisco Manuel / Quesada-Granados, José Javier
(2005) Tratado de Nutrición - ACCIÓN MÉDICA
- Gil-Hernandez, Angel
(2005) Tratado de Nutrición. Vol. II: Composición y Calidad Nutritiva de los Alimentos
(2004) Evaluación de las Titulaciones: Licenciado en Farmacia,. Diplomado en Análisis Clínicos y Licenciado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos - UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
- Navarro-Alarcón, Miguel / Ruiz-López, Mª Dolores / Sanchez-Pozo-,A.
(2004) Nutrición y Mujer - UNIVERSIDAD MIGUEL HERNÁNDEZ
- Martín-Bermudo, Francisco / Roche-, Enrique / Fuentes-Marhuenda, E.
(2004) Análisis Sensorial de Productos Alimentarios. - MINISTERIO DE AGRICULTURA PESACA Y ALIMENTACIÓN
(2003) Deporte y Calidad de Vida
(2003) Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition - Academic Press (Elsevier)
(2000) El Arte Culinario del Esparrogo de Huétor -Tájar - CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACIÓN ESPECIFICA ESPARRAGO DE HUÉTOR-TAJAR.
(1986) Estudio por Cromatografía de Gases de Nitrosaminas en Conservas de Carne y Cervezas. Propuesta de un Nuevo Método Espectrofluorimétrico para la Determinación de N-Nitroso Compuestos en Alimentos - UNIVERSIDAD DE GRANADA, SERVICIO DE PUBLICACIONES
- Ruiz-López, Mª Dolores